WIJ VERKOPEN AL ONZE FIETSEN MET WAARBORG. TEVENS IS HET 1 STE NAZICHT INBEGREPEN.

NIEUWE FIETSEN

2 DE HANDS FIETSEN

NA ELKE ZOMER VERKOPEN WIJ ALLE FIETSEN DIE VERHUURD ZIJN GEWEEST. KINDERFIETSEN, STADSFIETSEN, ELEKTRISCHE FIETSEN EN OOK DE TANDEMS EN SPORTIEVE FIETSEN. ALLES MET GARANTIE EN TEGEN ZEER VOORDELIGE PRIJZEN

WIST JE DAT JE BIJ ONS OOK TERECHT KAN VOOR HET OVERLATEN VAN JE OUDE FIETS BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUW MODEL. INDIEN DE FIETS HET TOELAAT ZETTEN WIJ DEZE IN ORDE EN VERKOPEN DEZE DOOR OOK MET GARANTIE. GAAT HET HIER OM EEN ELEKTRISCHE FIETS DAN WORDEN ALTIJD DE BATTERYEN VERVANGEN DOOR NIEUWE EXEMPLAREN.

DE BOVENSTAANDE FEITEN ZIJN ER DAN OOK DE OORZAAK VAN DAT WIJ STEEDS OVER VEEL 2 DE HANDS FIETSEN BESCHIKKEN VAN DIVERSE KWALITEITEN EN PRIJZEN. KOM GERUST EENS LANGS OM DEZE UIT TE TESTEN.

ACCECOIRES EN ONDERDELEN

KOM EEN KIJKJE NEMEN NAAR ONS GROOT EN DIVERS AANBOD AAN TASSEN, MANDEN, BELLEN EN ZOVEEL MEER ACCECOIRES OM JE FIETS VOLLEDIG OP TE PIMPEN ZOALS JIJ HET LIEFSTE WILT.

 

HEB JE EEN IDEE OF ZOEK JE IETS SPECIAAL OF JE WEET NIET OF HET PAST OP JE FIETS. VRAAG DAN ZEKER ONS ADVIES EN RAAD WIJ STAAN JE ALTIJD GRAAG MET RAAD EN DAAD BIJ. HELAAS IS ONZE SHOWROOM TE KLEIN OM ALLES AAN ACCECOIRES DIE OP MARKT ZIJN UIT TE STALLEN MAAR WIJ BESTELLEN GRAAG HET DOOR U GEWENSTE ITEM.